Just one thing can make you happy for life.

Just nu är jag bara så jävla fucking glad. Men ni får tyvärr inte veta än föräns jag själv vet 100%. Men kul ska det bli iallfall. Plus jag är så jävla kär i en kille, i min klass. Kan inte sluta tänka på han, tror han gillar mig oxå. Men vågar inte fråga heller, så jävla feg är jag.

Let's talk truth..

Dom senaste dagarna har det varit väldigt jobbigt. Men blev genast bättre, eller det blev lite bättre. Jag vet att jag trycker ner mig själv för ofta. Oftas utan anledning, och vissa bilder får mig trycka ner mig ännu mer. Skolan är mitt största problem just nu, men ska fan ta mitt feta arsel och gå dit. "Roligare" där än här hemma. Jag gillar lixsom skolan, och förut, (1-6) var jag aldrig hemma om jag inte verkligen var sjuk. Måste ta tag i mig själv nu, och bli vad jag vill bli, FOTOGRAF!.

En liten text jag såg på en blogg,
Let's play truth or dare. ♥
Truth, you tell me how you feel, ♥
Dare, you prove it. ♥

Typ asså..

Asså det har varit en galen dag,. Eller ganska typ tråkig? Löste sig iallfall. Och jag har bestämt mer i skolan, för jag ser att det är bra och komma hemifrån också några timmar. På torsdag, åker vi till något ställe mer modernare än Ursen i allfall, datorn går med, Fast kommer nog inte blogga, har nog inget internet med mig. Men vad har man Sims 3 Djurliv för? hehe. Tidsfördriva tiden ofc! :)
Om jag hade fått bestämt vart vi hade åkt hade det varit Göteborg eller Stockholm. Mer kuligare där, här i Bra *host* dalarna är det tråkigt.

Äch, undra om jag ska gå och däcka? o.o

Wake me up for you go.

Ibland känns det bara som jag gör varenda sak fel. Att om jag blir arg, då är allt mitt fel. Men i själva verket är det dom jag blir arga på som är problemet. Vad måste man göra egentligen för folk ska acceptera en som dom är? Måste man vara snäll och spinkig?. Jag hade gett vadsomhelst för att vara smal. Att bli accepterad för den jag är då.

Äsch.. Jag är ett riktigt klagmonster.

The sun have to forgotten you..

Kan man ärligt inte bli accapterad som man är? Måste man stå ut med alla fula ord?. Jag vill bli fotograf men en trycker ner mig, "du kan väl bli städerska istället, du är inte duktig" .. Vet inte hur länge jag kommer klara dom här orden. Jag vill stänga inne orden och inte bry mig. Jag vill inte trycka ner mig,  Jag vet att dom inte är värda mina tårar, men hur ska jag göra?..



Wake me up baby!

Skit. Varför måste jag vara den som mår så här? Jag är inte den enda. Men ibland känns det som jag aldrig kommer bli den glada och roliga Tiina Igen. Jag vill... verkligen. Blir må dåligt, utav många grejs. Slösar jag pengar, mår jag skit, Ser jag en vacker person önskar jag att jag var hon. Ser jag mig själv i spegeln vill jag spy. Jag vill se ut som en människa ska. Jag vill inte bli mobbad längre. Jag vill kunna ta kort på mig själv och älska dom.

Bara för att, ni ska veta, www.tiinagardsio.blogg.se


The sun has fallen and I've become the lonely one.

Smal? Mullig ? Tjock?, Jag kan inte äns se mig själv i spegeln längre, varje gång känns det jobbigt, känns som jag ska sluta andas. Vill vara vacker. Ska gå ner i vikt, mycket! Jag orkar inte vara denna person, jag vill kunna orka. Orka vara den jag vill vara. Se ut som jag vill. Kunna göra vad jag vill. Mamma ska köpa ett Gåband, och då ska jag tusan, Gå ner i vikt. Måste tvinga mig själv. Det är slut. Slut på detta liv. Jag är trött att bli kollad, mobbad. I wanna be Beautiful.

She read me the note he left on her bed
Snuck in her room right after she left
And put petals on the ground
Her head on his shoulder they walk down the hall
I'm left to wonder will I ever fall in love
And where is he now

-.-

Trött. Så j'vla trött. Min kompis fick nyss ett meddelande på facebook, där han säger att hon är fet och äcklig. Asså han borde skämmas. Bara ord kan får en person trycka ner sig själv. Mobbning borde förbjudas, och dom som mobbar borde hamna i fängelse. Dom kan trycka ner en person till hundra. Hon hade inte äns gjort han något? Men snälla, Killar (och tjejer) Utseende är FUCKING inte jävlar allt. Är inte en tjej/kille bättre ha en vacker insida? Vi är dom vi är och så är det.  Tänk er för innan ni säger /skriver något. Det kan såra en, och i vissa fall, kan det DÖDA en person. Du kan suga ut hennes kraft att leva, låt livet vara!!

I'd forgotten how to smile until your candle burned my skin

Nu är jag jätteglad! Gissa vad? Min mamma och Mathias har kommit hem, Han ligger här brevid mig nu, så söt. Han är väldigt trött bara. Ätit nyss, PUSS!:D

BloggtrafiiiiiK!


Kids around me is my second biggest joy in life

Har nyss duschat, borde fixa ordning mitt hår ser ut som en krulltott, och det hatar jag. Idag ska vi hälsa på Mamma och Mathias. Saknar som f'n. Allt ser bra ut med han, han har börjat suga mjölk. Han vägde igår 2347 idag 2390 och är 45.5 lång  är han också. Han får dock både bröst och från en sond. Men dom vill sluta med sonden och se om det fungerar så. Men allt är ok. Ser mycket bättre än dom hoppades, dom trodde att inte skulle börja äta hän men det gör han nu, så. Hoppas dom får bara komma hem snart. Vill ni se fler bilder på han? www.tiinagardsio.blogg.se


If you dont get it right , go left.

Godkväll bloggläsare.
Idag åkte pappa till falun, för att träffa Mamma och Mathias. Hon har flyttat ner nu så hon har Mathias all the time. Men han vägrar äta, han är ju så liten, och mammas bröstvårta är för stor för en sådan liten. Dom kanske ska få komma hem, men som pappa sa är han inskriven tills vecka 38, kommer inte klara så långt. Men som jag ser nu, ska jag åka till falun på Onsdag efter skolan, heeh. Och ´kela  lite<3 Tar med kameran Ofc,

Just nu känns det så jävla ensamt, Två jag chattar har kul, Ena har sin sötboll hos sig, andra chattar med sin pojkvän, Känner mig  utanför. Vill också ha någon speciell som jag kan mysa, med:( Bjussar med minkärlek<3


Misslyckad..

Det förra inlägget skulle egentligen handla om något annat, så tar det här istället. Jag vet hur jag mår och jag vet hur jag kan göra det bättre, genom att göra saker jag gillar. Men varför ska jag alltid trycka ner mig på sånt? Jag känner mig dålig men dom flesta tycker jag är bra. Men när en säger det så blir jag alltid glad, och sedan går jag och tittar på andra? Då får jag mig själv känna mig misslyckad. Jag måste verkligen ordna allt med livet nu.

Denna sommar måste jag verkligen fota livet ur mig, På Mathias, På Shelby, På Jennifer, på allt och the World. För jag ska uppfylla mitt egna krav, måste jag åka till Gävle, och det gör jag mer än gärna, det är kul och komma bort från denna skithåla. Shithole.

Ibland vet jag inte vad jag gör här, jag vill flytta till Gävle, Gävle is my heart! Äsch får bli när jag är arton, om mer än ett år, xD

Godnatt kära bloggläsare , I love you all!


If you find a man that's worth a damn and treats you well , Then he's a fool,

Jag borde ändra saker i mitt liv egentligen. Sluta trycka ner mig själv, men det är inte enkelt. Jag snackar med en dödsnygg kille på msn, och han får mig må bra. Vi är vänner, och det är precis det jag vill (även om det skulle vara gulligt med mer) Han säger saker som får mig le. Han får mig må bra. Han tycker om mig som person. Våra chattar är alltid roliga, och vi brukar prata hela nätterna om vad som helst egentligen.

Och jag vet nog att just den personen kan läsa det, så jag skäms inte över vad jag har  skrivit  (att jag gillar dig allså). Det vet du .. I sommar MÅSTE vi träffas. Det skulle göra min sommar till en toppensommar<3
Du får gärna komma hit en dag, över dagen bara gullegris<3

Himmelen i min famn - Carola

Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga?
Vem tog mörket bort i herdars blick din första natt?
Vem har flätat kronan, av strå omkring din panna
Vem har fört tre vise till vårt stall min kära skatt?  

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.
 
Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.  

Vem har väckt den rädslan, som lät ditt hjärta gråta?
Varför tar din hand så hårt ett grepp om mammas hår?
Runt oss dansar skuggor,
nu är ängeln borta
han sa så mycket vackert,
mycket mer än jag förstår. 
 

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.
 
Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.  

Giv att dina dagar får bli till andras glädje
giv att alla möter dig med kärlek mild och god
Aldrig ska jag glömma, de ord som jag fick höra
vad som än oss händer vill de ge oss kraft och mod  

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.
Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.  

Vem har tänt den stjärnan
som speglas i ditt öga
Himmeldiamanten,
över staden Betlehem


I think You're pretty without any makeup on

Allt börjar se ljust ut nu. Mamma mår bättre, men har fortfarande ont. Imorgon ska hon få komma ner till Mathias och ha han brevid sig (om jag har rätt?). Så allt börjar ljusna nu, Hoppas dom kommer hem snart bara. Har inte träffat Mathias och Mamma sen i torsdags, det gör mig ledsen, Jag älskar min mamma hon är min styrka i livet, och nu när hon inte är hemma, så känns det så  tomt. Det känns ledsamt.

Tårarna vill bara komma, men jag vill ju vara stark för henne. Bara att prata med henne får mig vilja gråta.


En viss person

En viss person vi kallar henne M, Hon gnäller alltid när man äter något, och dricker. Nu sitter hon är och "äter" soppa och slurpar, ibland undrar man hur fasen hon tänker. Har lust och smocka till henne.

When our lips meet, so I forget the time, Just you and me

Varför måste jag känna mig så ensam, speciellt när jag kollar romantiska filmer. New Moon är väldigt romantiskt. Inte bara det. Jag är dödskär i vampyrer. Men iallfall. Jag vill också ha en kille, att kunna berätta mina känslor för en starkare person än mig själv.  Att ha någon att säga "Jag älskar dig" , Någon att krama i sorliga stunder, någon som verkligen lyfter mig över marken. Allt alla säger är att min stund kommer, Jag vill inte vänta. Jag vill vara en med  just han.

Jag vill bara gråta för att jag inte har just den, men jag är sån. Jag vet att jag är fånig. Vill att det ska vara Du och Jag,

Del 2 - "Inget namn"

Har du dåligt självförtroende?  Du är inte ensam. Men jag vill säga dig, Varje morgon, ställ dig framför en spegel och säg att du är vacker. Jag vill säga er även en till sak jag läste nyss,

Utsidan ger insidan en värdig chans, Men även om du är "inte lika" fin som modeller. Du kan se en bild i en tidning kanske, dom flesta bilderna är redigerade. Om jag fick bestämma, skulle jag vara smal, inte spiksmal. Jag vill vara lagom smal. Vill ni veta vad jag tycker, tjejer med magrutor är inte SEXIGT! INTE SNYGGT !
Ingen ska få mig känna mig osäker med mig själv. Jag vet att jag väger för mycket. Men dom senaste veckorna har jag gått ner i vikt och det är jag sjukt glad för. Jag vill börja träna men har inte orken i mig, att börja göra något.  Ett av mina "problem" är att jag inte kan äta grönsaker. Jag vet inte varför (Jag spyr)  Jag har testat allt, Morötter, Gurka, sallad, lök. Går inte.
 
   Men efter alla dessa år med allt jag har fått stå ut med. Jag skulle inte vilja ändra på det heller. Jag skulle inte vara samma person. Idag mår jag ganska bra (jag har mina stunder) . Jag har några kompisar som jag skulle ta en kula för.  Jag skulle inte ha börjat fotografera för att visa känslorna. Jag vet själv att jag mår bättre när jag fotografera. Men vet ni, Ingens liv är perfekt. Vi gör oss för perfekta för andra, Hur kommer samhället vara om tio år om dom flesta bryr sig om sig själva?
Vi  måste stötta oss själva, och inte tycka trycka ner oss själva. Vi är alla vackra på våra egna sätt och vis.

Om du tror att du inte kan få en kille bara för du ser ut, Det tror jag varje dag fast jag vet att en dag hittar jag personen som älskar mig för min insida och inte min utsida. Det kan ta år, det kan dagar, kan möta han om en sekund om det skulle vara så. Jag vill ha en kille det vill jag, men jag vill att han ska älska mig för min insida och utsida. Han måste älska båda annars går inte det ihop. Vi måste börja älska oss själva. Vi kan om vi vill.


Del 1 - Hur allt började!

Har ni någonsin känt er utanför? Att ni riktigt inte passar in? Det har jag. I sjuan början av åttan blev jag mobbad resten av åttan och nian kände jag mig utanför. Ni ska veta bara ord kan göra en djupt sårad, likadant med blickar. Innan jag erkände för mina föräldrar att jag var mobbad var i slutet av sjuan. Jag vill säga er, den skolan gör ingenting mot mobbningen, så jag bytte till en skola i stan.

Jag  fick en underbar kompis men tyvärr så är inte riktigt kompisar längre. Det gör ont att ord hon sa kunde vara en sån jävla lögn. Den tar på mig än idag.
                Jag pluggade upp betygen, men saknar fortfarande betyg för min skolgång var väldigt jobbigt.  Med lite hopp (Och självbelöning) går allt super. För jag skulle gå mer i skolan, fick jag en glass vissa dagar av mina föräldrar. Dom vill ju såklart att jag ska bli det jag vill bli (inte för jag vet än vad jag vill bli, Står mellan två saker, Fotograf och Dagisfröken). Dom hjälper mig otroligt mycket faktiskt. Mina föräldrar, Speciellt mamma är min dagliga dos medicin.     

 Jag går mer i skolan nu än förut. Jag har gått en hel vecka i rad flera gånger (ja, jag är stolt). Men vissa dagar kan jag faktiskt inte hålla in mina känslor. Jag gör mig själv må dåligt. Jag kan få panikattacker, det känns som jag ska sluta andas ibland. Det gör ont. Jag vill må bra.

Turn my sorrow into treasured gold

Ibland undrar jag hur vissa personer tänker. Dom tänker inte med hjärnan eller hjärtat iallfall. Tänkte vara snäll till min syster, som vi ska byta rum. Fick tänka lite, som när jag ville ha hjälp med mitt rum tidigare som vägrade hon hjälpa till och satt bara med den j'vla mobilen i handen. Men valde att gå ner och hjälpa henne, men hon bara blev arg, gjorde ingenting rätt. Så gick upp igen. Asså, jag känner mig så j'vla misslyckad när jag vill hjälper henne så tål hon fasen inte och blir bara sur.

Jag är tusan inte värd något, jag är misslyckad. Föralltid. Jag gör allt fel, kan inte säga ett ord rätt. Vet fasen inte hur jag ska göra så jag gör något rätt iallfall :(

UTLOTTNING



Bästa Lovisa www.lefoto.blogg.se har ett sammarbete med Iphoneskal.nu, så hon lottar ut ett iphone skal till en  person för MAX 500kr, och Iphoneskal.nu, har sjukt snygga skal faktiskt, och deras priser är bra. Så klicka in på Lovisas blogg, www.lefoto.blogg.se och var med!

Min motevering:
Jag ska köpa en iphone och vill ha ett skydd, och som Iphonen går på ganska mycket kommer jag kanske inte ha råd med att köpa skal också, då jag har även fått en till lillebror. Motiveringar suger jag på, finns kanske tusen andra som vill ha skal, men jag vill ha innan jag köper mobilen, och detta skal, var faktiskt URSNYGGT, jag älskar döskallar, Det var väl min motevering, suger..
www.iphoneskal.nu www.iphoneskal.nu www.iphoneskal.nu www.iphoneskal.nu

Why does it hurt and leave you, when I know I will see you again?

Idag åkte jag, Pappa , Martin och Marina till Falu lasarett och träffade Mamma Och Mathias. Jobbigaste var att lämna dom. Dom sover inte i samma rum än som mamma är ganska slutkörd efter kejsarsnittet och har väldigt låg smärttröskel. Mathias värden är iallfall bra. En söt liten Unge som jag tänker spamma till er om. Jag ska försöka åka till dom på onsdag nästa vecka efter skolan, om hon inte kommit hem än. Han är för söt. Jag fick verkligen hålla in tårarna idag, jobbigt att träffa mamma.  Mamma är mitt allt. Jag älskar henne. Ville inte säga något som jag inte vill göra henne orolig.

Mathias, Jag älskar dig<3


Nu..

Nu kom tårarna...

I can be your lover, but you must be honest to me..

Godmorgo folket, idag åker mamma till falun. Bara om några timmar. Det gör ont. Men det är spännade, för bebisen kan komma närsomhelst. Dom senaste timmarna har jag spelat Sims 3 Husdjur lite. Sjukt kul. Ni skulle se en av mina simmar när hon red, hon såg livrädd ut.  Kunde inte sova inatt bara för att jag mår så illa, så kollade lite på Älska Mig, sen spela jag lite tills mobilen fick damp. Den kommer nog falla sönder snart, får hålla en månad till iallfall, till febuari.

A baby's born in the middle of the night

Imorgon åker mamma in på sjukhus och blir där några veckor. Så vi blir bara jag , min syster , broder min och pappa i några veckor. Men det får funka, vi får hjälpas åt. Pappa måste jobba så min lillebror går iallfall på dagis till 5 så om pappa skulle bli sen kan jag eller min syster hämta han. Kommer sakna att ha min mamma hemma, men iallfall kommer jag gå i skolan för det är ingen idé att säga att man är sjuk till pappa för han måste man gå hur man än mår, om man inte jätte sjuk. Men det får funka iallfall..

Just nu vet jag inte vad det är mig, direkt om jag äter så blir jag illamående. Vill inte sluta äta heller. Måste vara något fel? det spelar lixsom inte roll vad jag äter, jag behåller oftas ingenting?  Hoppas det blir bättre snart. Lite fel och må illa nu när jag ska försöka gå ner i vikt. Det kommer inte bli enkelt heller, för skräpmat är så j'vla gott.  Nu har jag iallfall fått stöd från en väldigt snäll och sjukt vacker person, och vi ska stödja varandra. 

Just nu gör jag ingenting alls, kollar på tv, letar efter Iphone skal, tänkte köpa redan nu så jag har när jag får iphonen nästa månad [Ja jag tänker köpa en Iphone]. Jag vill hellre köpa en mobil jag VILL ha och inte slösa bort pengarna på en mobil jag inte vill "ha"  bara för jag har råd med just den? Hade kunnat väntat till Iphone 5 kommer, men orkar inte så köper en 4S istället, och som det ser ut blir det en vit. Vet ni var det finns och köpa ovanliga skal? Har du någon tävling där du lottar ut iphone skal? (A) SKRIV direkt.


HeyYOU

Nu ska jag gå, snälla komentera<3

The Angels Sang a Whiskey Lullaby

Hej, och godkväll folket. Jag gillar att blogga på denna blogg märker jag, Jag klickar alltid in här först och jag har massa ideer också. Bilder som kommer upp här kan komma upp på www.tiinagardsio.blogg.se det är ju min fotoblogg. 
Just ja, det jag var menat att säga, Någon som vet hur man får bilderna <-- mer till Vänster? Skriv en komentar är du gullig!




Ps. Jag följer dig gärna på bloglovin, skriv en komentar bara.


BLOGGLOVIN<3

Fixade så man kan gilla min blogg via bloglovin, och kunna följa bloggen hela tiden 
Följ min blogg med Bloglovin