Let me be beautiful, My day's is over

Dom senaste två dagarna har jag varit med Susanna och hennes flickvän Natta, Vi har kollas på skräckfilm och andra filmer. Mest är jag väl egentligen avundsjuk, vill också ha någon och mysa med :( Jag önskar jag var fin, vacker.

Kär<3

Jag är kär, och den jag är kär älskar mig också. Vi var typ tillsammans för ett år sen, men ingen av oss var redo och jag mådde skit (och han ville inte ha ett "distansförhållande"). Vi ska ut på dejt på påsklovet. Jag känner han även fast jag bara har mest snackat med han på msn osv, men vi har faktiskt träffat varandra. Så vi är typ tillsammans, och jag är glad. Vi är väl inte det än egentligen, vi väntar på varandra. Tills han flyttar hit.

It is my Life

Yes. Idag har jag tagit ner foten i marken och bestämt. Nu är det dax och bli "vacker". Denna vecka kanske jag inte gör en jättebra "diet" men endå. Mitt egna val eller hur? Jag tänker inte äta ett dugg denna vecka. Bara dricka. Målet är gå ner 1-3kg men är nöjd det jag går ner. Jag tänker gå ner i vikt. PUNKT SLUT. Mitt nya liv startar NU.

Tack Susanna att hjälper mig. Tack Linn för att du ger mig Styrkan. Tjejer Jag älskar er<3


Just so you know..

I hate you, leave me alone please? You give me pain.

Fototime!

Idag har jag inte gjort så mycket, Varit isbit med Susanna? Nä, men iallfall vi var ute på ängen och fotograferade lite, Några bra bilder blev det iallfall, Hoppas det blev lite fina bilder på mig också. Nu sitter jag inne på facebook och chattar lite. Susanna du är min bästa vän<3 Jag älskar dig fisunge<3


Know it's not right but it hurts when they're laughing

Sitter just nu i skolan. Vi började dagen 8.30 med Matte tills 9.30 , sen hade vi Geografi, Vi ska ha prov på onsdag, vi ska kunna alla länder, iallfall 20. Men tränade på datorn och kom upp i 39 i Europa. Så vi får hoppas att provet går bra, måste fan plugga ihjäl mig. Jag måste fan fixa godkänt i alla ämnen, kommer in bli lätt men måste. Jag vill ju bli fotograf? Då måste jag plugga. Tänker fan gå tills jag inte kan stå längre.


Fuck, When will
this evil end? When are they going to love me?

I just like to put my hands up in the air

Jag är så jävla stolt över mig själv, bara för att jag klarar av att gå i skolan. Snart inne på andra veckan att gå HELA. Men ni som känner mig IRL, borde veta att jag är väldigt slut, och då blir jag sjukt flömmig. Men men. Allt kommer bli perfekt en dag, inte kanske idag eller imorgon.

En sak jag just nu tänker på är Alla hjärtans dag, Jag gillar det inte. Jag blir och känna mig ännumer ensam än vad jag brukar göra. Jag vill också ha en mysig kille och mysa med -.-


Just nu - Skänker jag mina tankar till min Bästa kompis (Susanna)<3